Glasbeni junaki zbiramo sredstva za Kulturno umetniško društvo Coda, ki mu po 15 letih delovanja in izobraževanja štajerske mladine grozi, da čez noč ostane brez prostorov, več kot 100 glasbenih junakov pa brez možnosti za razvoj svojih talentov.
... read more

FINISHED

This project is now finished.

€20,244

raised of €20,000 goal

0

days to go

101% FUNDED

Pledge € 3


Točke za dobro karmo

Z junaško nalepko povejte sosedom, strankam in avtomobilom v gužvi, da nam pomagaš pri uresničevanju sanj. Premer nalepke: 9 cm.

7 backers

Pledge € 6


Wall of fame #1

Ovekovečite svojo podporo na stenah naših novih prostorov s podpisom, logotipom ali najljubšo fotografijo. Velikost zakupljenega prostora: 6 cm2.

3 backers

Pledge € 17


Wall of fame #2

Ovekovečite svojo podporo na stenah naših novih prostorov s podpisom, logotipom ali najljubšo fotografijo. Velikost zakupljenega prostora: 30 cm2.

10 backers

Pledge € 19


Dodatne točke za dobro karmo aka junaška majčka

#ujemimosanje #punekul #marjana ... našo junaško majčko lahko vsak dan prilagodite svojemu razpoloženju. Vse, kar potrebujete, je kreda in nekaj domišljije.

14 backers

Pledge € 25


'Living room' koncert BalKan duo

23. april, ob 19.00, Razlagova 11, Maribor Ekskluzivni intimni koncert Vaska Atanaskovskega in Zorana Majstorovića v 'dnevni sobi'.

Limited (36 left of 40 )
4 backers

Pledge € 25


'Living room' koncert HELP! A Beatles tribute

26. marec, ob 19.00, Razlagova 11, Maribor Ekskluzivni intimni koncert v 'dnevni sobi', kjer boste Johna, Paula, Georga in Ringota s slovenskimi koreninami spoznali čisto od blizu.

Limited (22 left of 40 )
18 backers

Pledge € 25


'Living room' koncert Midnight Lightnin'

9. april, ob 19.00, Razlagova 11, Maribor Ekskluzivni intimni koncert v 'dnevni sobi' s člani skupine Prismojeni profesorji bluesa.

Limited (37 left of 40 )
3 backers

Pledge € 25


'Living room' koncert Poskočni muzikanti

2. april, ob 19.00, Razlagova 11, Maribor Ekskluzivni intimni in predvsem poskočni koncert akademskih muzikantov v 'dnevni sobi'.

Limited (38 left of 40 )
2 backers

Pledge € 25


'Living room' koncert The Swintones

27. april, ob 19.00, Razlagova 11, Maribor Ekskluzivni intimni koncert v 'dnevni sobi'. Opozorilo: obstaja verjetnost, da na koncertu ne boste ostali pri miru.

Limited (29 left of 40 )
11 backers

Pledge € 25


'Living room' koncert Leonart

16. april, ob 19.00, Razlagova 11, Maribor Ekskluzivni intimni koncert v 'dnevni sobi', kjer boste prisluhnili 5-članskemu kolektivu, ki mu je uspelo svoj zvok zasidrati v ušesa ljubiteljev kakovostne glasbe, lovorike radijskih postaj pa so postale stalnica. Tako kot je postala pesem Moje mesto stalnica na play listi vsakega Mariborčana in Mariborčanke.

Limited (21 left of 40 )
19 backers

Pledge € 43


Wall of fame #3

Ovekovečite svojo podporo na stenah naših novih prostorov s podpisom, logotipom ali najljubšo fotografijo. Velikost zakupljenega prostora: 200 cm2.

9 backers

Pledge € 50


Glasbena čestitka

Praznuje vaša boljša polovica, babica ali sosed rojstni dan? Namesto jedilnega pribora ali nitke za kosilnico ji/mu letos podarite unikatno video glasbeno čestitko z nagovorom in pesmijo po vaši izbiri.

Pledge € 147


Wall of fame #4

Ovekovečite svojo podporo na stenah naših novih prostorov s podpisom, logotipom ali najljubšo fotografijo. Velikost zakupljenega prostora: 550 cm2.

3 backers

Pledge € 150


Koncert vokalne sekcije Glasbenih junakov

30 minut čiste vokalne poezije. Pridemo v vse kraje, kjer se poštna števila začne z 2. Mladi pevci očarajo poslovne partnerje, sorodnike, stanovalce doma upokojencev in vse, ki radi prisluhnete večglasnim melodijam. Rok za unovčitev nagrade: 4. maj - 31. december 2019.

Limited (8 left of 10 )
2 backers

Pledge € 412


Koncert Glasbenih junakov

60 minut čiste pop in rock energije. Pridemo v vse kraje, kjer se poštna števila začne z 2 opremljeni s kitarami, bobni in repertoarjem za kvalitetno čago. Rok za unovčitev nagrade: 4. maj - 31. december 2019.

Limited (9 left of 10 )
1 backer

Pledge € 579


Postani Glasbeni junak za 30 minut na teden

Vsak lahko postane Glasbeni junak. Kako? Izberete inštrument, ki bi se ga radi naučili, eno šolsko leto individualno obiskujete mentorje KUD Coda po 30 minut tedensko in voilà - postali ste Glasbeni junak!

4 backers

Pledge € 789


Postani Glasbeni junak za 45 minut na teden

Vsak lahko postane Glasbeni junak. Kako? Izberete inštrument, ki bi se ga radi naučili, eno šolsko leto individualno obiskujete mentorje KUD Coda po 45 minut tedensko in voilà - postali ste Glasbeni junak!

1 backer

Pledge € 3000


Glasbena želja

Želite imeti čisto svojo pesem? Ni problema! Tudi to zrihtamo! Od začetka do konca napišemo in posnamemo pesem za vas. Za v avto, zvonjenje na telefonu ali kot spremljava Power Point predstavitve vašega podjetja.

Pledge € 4000


Room of fame

Tedensko izvedemo krepko čez 100 lekcij, kar pomeni, da se čez naše prostore sprehodi vsaj toliko Glasbenih junakov. K tej številki dodamo še njihove starše, babice in dedke ter vse obiskovalce. Lahko skoraj rečemo, da našo 'hišo' obišče več ljudi, kot mariborsko avtobusno postajo. :) Poimenujete katero izmed naših učilnic za 5 let po vašem podjetju, blagovni znamki ali hišnem ljubljenčku!

Limited (3 left of 3 )

Team

Katja Sreš

odnosi z javnostmi

Martin Počkar

vodja projekta

Mira Muršič

fundraising

Tine Brglez

video produkcija

Katja Vogrinec

marketing

Mateja Uranjek

grafično oblikovanje

Bratko Zavrnik

organizacija dogodkov

Jernej Bobanec

organizacijski vodja

Gregor Sušanj

IT podpora

Plan

To add milestones and tasks to your plan, please send them via e-mail to info@adrifund.com. Tell us which tasks you have already finished (checked) and which ones are left.

Showing what the plan is for your project helps build trust with potential backers.

Glasbeni junaki

100%
  • Izbor potencialnih prostorov za nakup
  • Vzpostavljeno sodelovanje z marketinško agencijo ZIP Solutions
  • Priprava komunikacijskega načrta s časovnico
  • Vzpostavljeno partnerstvo z medijskim partnerjem Radio Maribor
  • Pridobljene izjave podpore
  • Partnerstva s sponzorji in donatorji
  • Izvedba licitacije
  • Nakup novih prostorov
  • Izpolnitev obljubljenih nagrad

Further Information