Po končanem študiju na Fakulteti za šport (smer Kineziologija) s pridobljeno izobrazbo nisem dobila službe, zato sem se letos januarja odločila, da s pridobljenimi izkušnjami in znanjem poskusim samostojno podjetniško pot. V okviru svojega s. p. nudim različne športne vadbe, tečaje in masaže.
... read more

FINISHED

This project is now finished.

€1,048

raised of €1,000 goal

0

days to go

105% FUNDED

Pledge € 5


Thank you!

Pledge € 10


Hvala, da me podpirate! Prejeli boste zahvalo po emailu, vaše ime pa bo objavljeno na spletni strani SIMPLI šport v zavihku podporniki.

Pledge € 20


ROLANJE Individualna ura (60min) učenja rolanja za otroke ali odrasle okolica LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 20


INDIVIDUALNA VADBA 60 min osebnega trenerstva . Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 20


VADBA SENIOR Individualna vadba za seniorje (60 min). Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 25


PLAVANJE Individualna ura učenja plavanja za otroke od 3. do 12. leta v Ljubljani. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 30


MASAŽA Klasična ali športna masaža celega telesa - 60min na vašem domu. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 72


PAKET SENIOR Enomesečni paket (4 vadbe po 60 min) individualne vadbe za seniorje. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 72


PAKET FIT DO POLETJA Vključuje 4h individualne vadbe za oblikovanje telesa v naravi ali na vašem domu (60min) in program 8 treningov, ki jih izvajate sami. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 75


ROLANJE PAKET Paket 5-ih ur tečaja rolanja za otroke ali odrasle okolica LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 100


PAKET OSEBNO TRENERSTVO + MASAŽA Paket vključuje 4 vadbe po 60min osebnega trenerstva, kjer lahko izbirate med vadbo za zdravo hrbtenico, tekaško vadbo, funkcionalno vadbo ali vadbo po vaših željah. Masaža celega telesa športna ali klasična (1x 60 min na vašem domu) pa vam bo po vadbi pomagala pri odpravi bolečin in napetosti v mišicah ter pripomogla k boljšemu počutju. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 100


MINI PAKET FIRMA FIT 4 ure (60 min) vodene vadbe za zaposlene na delovnem mestu (do 20 ljudi). Vadba bo pripomogla k izboljšanju odnosov med zaposlenimi ter boljšemu počutju, razpoloženju in večji motivaciji za delo. Možnost izbire različnih vadb: Funkcionalna vadba za povečanje gibljivosti in moči/tekaška vadba/vadba za zdravo hrbtenico/vaše želje. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 115


PLAVANJE PAKET Paket petih ur tečaja plavanja za otroke od 3. do 12. leta v Ljubljani. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 120


PAKET MASAŽ NA DOMU Paket 5-ih masaž klasične ali športne masaže-60min celega telesa na vašem domu. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 120


ŠPORTNI ALI PLESNI ROJSTNI DAN Organizacija in izvedba rojstnega dneva (športni ali plesni) za otroke od 3. leta dalje na Lavrici v Domu Krajanov (do 15 otrok). Predhodno preverite razpoložljivost želenega termina.

Pledge € 216


PAKET 12 UR OSEBNO TRENERSTVO Vključuje začetno, vmesno in končno testiranje, 12 vodenih treningov v naravi ali na vašem domu po vaši želji in program 24 treningov, ki jih izvajate sami. Vadbe bomo popestrili z različnimi športnimi pripomočki TRX, kettlebell, koordinacijska lestev, uteži, elastike, žoge. Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Pledge € 280


MAXI PAKET FIRMA FIT 12 ur (60 min) vodene vadbe za zaposlene na delovnem mestu (do 20 ljudi). Velja za okolico LJ (območje LPP bus); izven območja se zaračunajo potni stroški. Za dogovor o terminu vas po mailu kontaktiram po končani kampanji, če bo uspešna.

Team

Maja Recek

Creator
  • vodenje športnih vadb
  • masiranje
  • animacija

Plan

To add milestones and tasks to your plan, please send them via e-mail to info@adrifund.com. Tell us which tasks you have already finished (checked) and which ones are left.

Showing what the plan is for your project helps build trust with potential backers.

Simpli šport

100%
  • začetek kampanje na Adrifundu
  • konec kampanje, nakup športne opreme za izvajanje športnih vadb v primeru izpolnjenega cilja
  • odpošiljanje zahval preko emaila in vpis podpornikov na spletno stran
  • dogovor z naročniki o terminih izvajanja športnih vadb, tečajev in masaž
  • začetek vadb, tečajev in masaž
  • vsi naročniki prejmejo svoje nagrade

Further Information

Pri izvajanju športnih vadb in tečajev za otroke in odrasle potrebujem veliko opreme. Zavedam se, da je raznolika športna oprema nujno potrebna za kvalitetno izvedene vadbe, zato sem se odločila, da se širši množici predstavim na platformi Adrifund. Zbrani znesek bom porabila za stroške najema športnih dvoran in bazenov ter nakup pripomočkov za plavanje (plavalne deske, plovci, paski, tube, potopljivi obroči), športne vadbe za otroke (igralni tunel, žoge, blazine, ovire, obroči, markirne talne oznake, plesne plošče), športne vadbe za odrasle (deske za ravnotežje, TRX-i, penasti valji, kettlebelli, uteži, ravnotežna polžoga bosu).
Vesela bom vaše podpore. Zagotavljam vam, da boste s storitvami več kot zadovoljni!

O meni

Moje ime je Maja Recek. Sem diplomantka Fakultete za šport, smer Kineziologija.

V otroštvu sem 14 let plesala balet pri baletni šoli Pirueta, kasneje sem nekaj let trenirala atletiko. Tudi sedaj si brez športa ne predstavljam svojega življenja. Rada smučam, plavam, rolam, hodim v hribe, igram odbojko, košarko, kolesarim in tečem.

Po končani gimnaziji je bila moja odločitev jasna - želim delati v športu z otroki in odraslimi. Med študijem sem ves čas delala za različna športna društva in si pridobila ogromno dragocenih izkušenj. Samostojno sem vodila različne športne in plesne programe ter poletne in zimske tabore v športnem društvu Mini šport in zavodu Enostavno prijatelji. Prav tako sem sodelovala pri vadbah odraslih in seniorjev. Preko Plavalne zveze Slovenije še zmeraj vodim tečaje plavanja dojenčkov in malčkov po Fredovi metodi. Ker sta mi ples in plavanje že od majhnega pri srcu, sem se hitro našla v vlogi trenerke skladnostnega plavanja Katalina Ljubljana.

Poleg športa so me med študijem zanimale tudi sprostitvene dejavnosti. Opravila sem usposabljanje za pridobitev poklicne kvalifikacije Maserka. Izkušnje z masažami sem nabirala v Sunny Studiu d.o.o. in tudi na domu.

Kot diplomantka Fakultete za šport se zavedam, kako pomembno je gibanje za otrokov razvoj in vzdrževanje zdravja odraslih, saj z načrtno in organizirano vadbo prispevamo k sproščenemu življenju, kar vpliva na duševni in socialni razvoj posameznika. Športno delo z otroki in odraslimi me zelo osrečuje in veseli. Svoje znanje rada delim naprej.

Tudi sprostitvena masaža ima ugodne učinke na zdravje človeka: izboljša prekrvavitev, presnovo, zmanjšuje stres in izboljšuje duševno počutje.