Smrdljivc je zabavna kriminalka, ki jo bom izdal s tvojo pomočjo. To je idealna priložnost, da me podpreš in med prvimi izveš, kdo od petih osumljencev je vrgel smrdljivo bombico, zaradi katere so morali izprazniti šolo in predčasno končati pouk.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€6.696

zbrano od cilja €3.850.

0

preostalih dni.

174% USPEŠEN

Prispevaj € 5


PODPORNIK SMRDLJIVCA

Če mi podariš pet evrov, si svetovna legenda, ki podpira slovensko literaturo (ali pa samo mene) in ničesar ne pričakuje v zameno. Bravo!

9 podpornikov

Prispevaj € 10


E-KNJIGA SMRDLJIVC

Za deset evrov dobiš e-knjigo Smrdljivc, sam/a pa se odločiš ali želiš mobi, epub ali pdf format. Knjigo dobiš na mail, najkasneje do 18. junija 2021.

16 podpornikov

Prispevaj € 15


NOVO: AVDIO KNJIGA

Dodajam nov, ekstra hud in mega carski izdelek, AVDIO oziroma ZVOČNO KNJIGO Smrdljivc, kjer ti dobiš vso zabavo, brez dodatnega dela. Namesto, da se ti matraš in bereš knjigo, se pomatram jaz, ti pa lahko samo uživaš v poslušanju zgodbe (in mojem šarmantnem glasu). Na voljo v wav in mp3 formatu. Knjigo dobiš preko spletnega transferja najkasneje do 18. junija 2021.

2 podpornikov

Prispevaj € 20


KNJIGA S TRDIMI PLATNICAMI

Dvajsetka je majka! Smrdljivca dobiš v formatu, za katerega je bil ustvarjen. To je knjiga s trdimi platnicami. Poštnino častim jaz, knjigo pa dobiš po pošti najkasneje do 23. junija 2021.

123 podpornikov

Prispevaj € 25


SMRDLJIVI PAKET 1: KNJIGA + POSVETILO

Tale je zate, dragi fen, draga fenica! Za petindvajset evričev dobiš knjigo s trdimi platnicami teeeer osebno in zabavno video posvetilo. Knjigo dobiš po navadni pošti, kjer poštnino častim jaz. Video pa ti pošljem po spletni pošti. Oboje uredimo do 23. junija 2021.

56 podpornikov

Prispevaj € 35


SMRDLJIVI PAKET 2: 2x KNJIGA

Za petintrideset ojrov dobiš DVE KNJIGI s trdimi platnicami po znižani ceni. Eno knjigo imaš zase, drugo pa lahko nekomu podariš. Obe knjigi dobiš naenkrat preko pošte s plačano poštnino, najkasneje do 23. junija 2021. A je to slučajno darilo za spričevalo za otroka in nečaka? Mogoče, mogoče.

24 podpornikov

Prispevaj € 45


MAXI SMRDLJIVC: TRDA VEZAVA S POSVETILOM + E-KNJIGA + AVDIO KNJIGA

Tale je pa za moje največje podpornike! Če prispevaš petinštirideset evrčkov dobiš poleg e-knjige, knjige s trdimi platnicami in napisanim posvetilom, še AVDIO KNJIGO, kjer ti knjigo prebere ... nihče drug kot avtor sam! To je ROK BOHINC poznan tudi kot jaz! Uau, kr mal me je zmrazilo. Kar lahko, ti pošljem s klasično pošto, tebi pa seveda ni treba skrbeti za poštnino. Kar ne more z navadno pa gre z moderno, ultra hitro, spletno pošto. Vse to uredimo do 23. junija 2021.

1 podpornik

Prispevaj € 100


VIP SMRDLJIVC

To je zdaj forica, ker itak nihče ne bo dal toliko denarja za knjigo! Če kdo slučajno da, pa dobi: 1x avdio knjigo; 1x e-knjigo; 2x knjiga v trdi vezavi z mojim napisanim posvetilom in (drum roll prosim) 2x MOJO NAJLJUBŠO SLADICO, KI JO POJEVA SKUPAJ! Pošta? Email? Ne, jaz ti OSEBNO VSE SKUPAJ DOSTAVIM NA DOM ... No, razen avdio in e-knjige, ki ti jo pošljem prek transferja. Vse to uredimo do 22. junija 2021!

Pošlo (0 od 10 na voljo)
10 podpornikov

Ekipa

Rok Bohinc

Creator
 • Pisatelj
 • komik

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Mladinska kriminalka Smrdljivc

100%
 • napiši knjigo
 • ilustracija za naslovno stran
 • vsebinski in lektorski popravki
 • oblikovanje in prelom knjige
 • tisk
 • zaključek Adrifund kampanje
 • pošiljanje knjige podpornikom
 • snemanje avdio knjige
 • obdelava avdio knjige

Dodatne informacije

NI ŠE KONEC!

NOVO! V 24 urah sem zbral 100% sredstev, Smrdljivc pa je postal projekt, ki je na Adrifundu najhitreje dosegel zastavljeni znesek. Moj novi cilj je, da zberem 10.000 evrov. S tem si bom pokril vse stroške, zraven pa bom knjigo prevedel v angleški jezik in stopil na mednarodni trg. Pomagaj mi, da Smrdljivc postane ne samo slovenski, temveč tudi svetovni bestseller.

NO, DEJ, KAKO ME BOŠ PREPRIČAL?

Z zgodbo! Ta se dogaja na osnovni šoli, kjer eden od mulcev vrže smrdljivca. A z njim je nekaj narobe! Dim s smradom po gnilih jajcih se nekontrolirano razširi po celi šoli. Posredujejo gasilci in policaji, ravnatelj pa mora s pomočjo šolske svetovalne delavke do konca dneva ugotoviti, kdo je kriv.

Med osumljenci so (na naslovnici od leve proti desni) Tomaž, fant, ki ga vsi zafrkavajo zaradi njegove velikosti; Vid, razvajen bogatašek, ki obvlada čarovniške trike; Iza, odličnjakinja in najbolj pridna punca na šoli; Uma, nova učenka, o kateri nihče zares ničesar ne ve; in Meglič, šolski pretepač, ki ponavlja razred.