PASJI KOKOS je odgovor na številne prehranske in zdravstvene izzive, s katerimi se srečujemo v skrbi za zdravje naših psov. Pa tudi kot realizacija ideje, da ponudimo izdelek, za katerim resnično stojimo! Vaša izkazana podpora nam pomeni "zeleno luč", da bo izdelek že kmalu pri uporabnikih!
... read more

FINISHED

This project is now finished.

€921

raised of €800 goal

0

days to go

115% FUNDED
{{ errors.first('reward_amount', 'add-reward-form') }}
{{ errors.first('reward_title', 'add-reward-form') }}
{{ errors.first('reward_description', 'add-reward-form') }}
Rewards available: limited change
Rewards available: unlimited change

{{ errors.first('reward_stock', 'add-reward-form') }}
Custom questions: Yes None change
{{ question.text }}
{{ errors.first('reward_question_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Ask for address: Yes change
Ask for address: No change
Reward image: change
Additional costs: Yes None change
{{ addedCost.description[language] }} : {{ addedCost.amount }} €

{{ errors.first('reward_added_cost_amount', 'add-reward-form-added-costs') }}
{{ errors.first('reward_added_cost', 'add-reward-form-added-costs') }}


No rewards exist or campaign is not public. Log in to add or edit rewards.
Get this! All gone!

Pledge € {{ reward.amount }}


{{ reward.title }}

{{ reward.description }}

Limited ({{ stockLeft }} left of {{ reward.stock }} ) Gone (0 left of {{ reward.stock }} )
{{ reward.stock_reserved }} backer {{ reward.stock_reserved }} backers
{{ errors.first('reward_amount_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_title_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_description_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Rewards available: limited change
Rewards available: unlimited change
unlimited limited
Total in stock:
{{ errors.first('reward_stock_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Reward image: change
Ask for address: Yes change
Ask for address: No change
Ask for address
Custom questions: Yes None change
{{ question.text }}

{{ errors.first('reward_question_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Additional costs: Yes None change
{{ getAddedCostDescription(addedCost) }} : {{ addedCost.amount }} €
{{ errors.first('reward_added_cost_amount_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_added_cost_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_added_cost_amount_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_added_cost_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}


Get this!

Pledge without a reward

Team

Majdi Kosi

Creator
Zame največji uspeh - pogum, da "upaš" iz največjega hobija s pridobljenimi izkušnjami in znanjem razviti svoj način življenja, ki te osrečuje!

Plan

To add milestones and tasks to your plan, please send them via e-mail to info@adrifund.com. Tell us which tasks you have already finished (checked) and which ones are left.

Showing what the plan is for your project helps build trust with potential backers.

Pasji kokos – za zdravo življenje vašega psa!

100%
  • Testiranje optimalne recepture
  • Polnjenje vzorcev in testiranje izdelka
  • Pridobivanje certifikatov in dovoljenj UVHVVR
  • Vsebinska zasnova vseh prednosti
  • Oblikovanje celostne grafične podobe
  • Tisk etiket
  • Polnjenje prve linije izdelka PASJI KOKOS
  • Vse nagrade za podpornike projekta so odposlane

Further Information

O ideji PASJI KOKOS

PASJI KOKOS (hladno stiskano deviško kokosovo olje s spirulino iz ekološke pridelave)je za pse izjemno koristna dopolnilna prehrana, uporablja pa se lahko tudi kot učinkovito negovalno mazilo.
Gre za prvi izdelek lastne linije Naravno zdrav pes!

NARAVNO ZDRAV PES

Koncept Naravno zdrav pes sem pred tremi leti zasnovala kot povezovalni projekt, namenjen skrbnikom psov, ki jih druži osrednja želja po zdravem in dolgem življenju psov.
Moje osrednje vodilo kot idejni vodja v okviru Naravno zdravega psa je ponuditi skrbnikom psov kakovostne informacije o zdravem načinu življenja psov. Tako prek izobraževalnih dogodkov, kjer sem svojo vlogo videla v povezovanju strokovnjakov in vseh, ki jih vsebine zanimajo, kot tudi prek kakovostnih izdelkov. Kmalu se je projekt razširil v spletno mesto, vključno s spletno trgovino z izdelki, ki pomagajo ohranjati zdravje psa na naraven način. Obenem so se pričeli odvijati izobraževalni dogodki, delavnice, nova znanja in povezovanja.

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z mojimi psi so me vzpodbudili k razmišljanju, da zasnujem izdelek, za katerim lahko resnično stojim!
V hecu rečem, da moji psi jedo bolje od mene, kar pa ni daleč od resnice - žlica PASJEGA KOKOSA v pasjo skledo, žlica pa v moj jutranji smuthi :)

Uporaba in prednosti PASJEGA KOKOSA

PASJI KOKOS (deviško kokosovo olje z bio spirulino) je za pse izjemno koristna dopolnilna hrana za pse!

Lahko se torej uporablja kot DOPOLNILNA HRANA ZA PSE, saj vsebovane maščobne kisline vplivajo na zdravo stanje kože in sijočo dlako, hitro celjenje ran, pomiritev srbečice, odpravljanje prhljaja, visok odstotek lavrinske kisline ima protibakterijski in protiglivični učinek, zaradi česar je učinkovit tudi proti notranjim in zunanjim parazitom, kokosovo olje pa že znano deluje kot naravni antioksidant, pospešuje presnovo in izboljšuje prebavo, krepi imunski sistem, vpliva na prijeten zadah psa ...

Primeren pa je tudi za uporabo kot ZAŠČITNO MAZILO ZA PSE (ščiti blazinice pred mrazom, soljo, pospeši celjenje kožnih ran, deluje antibakterijsko, za čiščenje zob, pomirja razdraženo kožo in srbečico).

Priporočena uporaba:
Psu ga lahko dodajate k obroku ali samostojno, za optimalen učinek se priporoča 2-3x tedensko (za manjše pse in mladičke ½ čajne žličke na dan, za večje pse 1 čajna žlička na dan). 500 ml pakiranje zadostuje ob priporočeni uporabi za 2-3 mesece uporabe (za večje pse).

Sestava:
hladno stiskano deviško kokosovo olje, spirulina - obe sestavini sta iz ekološke pridelave! Končna sestava izdelka je še v fazi optimizacije in testiranja, ki bo zaključena v tednih trajanja kampanje.

Uporabljeni sestavini iz ekološke pridelave imata sicer pridobljen ustrezen EKO certifikat za prehrano ljudi. Predstavlja prvi lastni izdelek, ki bo na voljo v okviru linije Naravno zdrav pes!

Ali so dodatki k prehrani sploh potrebni?

Pri realizaciji ideje Pasjega kokosa se pogosto srečam z v prašanjem »Ali so dodatki k prehrani sploh potrebni?« Še posebej mi vprašanje zastavljajo skrbniki psov, ki hranijo psa s surovo mesno hrano, ki naj bi že na naraven način zadovoljila potrebe psa po vseh hranilih.

Moj odgovor je: Če bi živeli v divjini in jedli izključno hrano, kot jo ponuja narava, psi ne bi potrebovali praktično nobenih dodatkov. Žal pa živimo danes in ne pred 50.000 leti, ko je nastal genetski zapis, kot ga imajo štirinožci danes, ko je hrana, če ni ravno ekološko pridelana, občutno osiromašena hranil. Le za primer, govedina je včasih vsebovala veliko omega-3 maščobnih kislin, medtem ko danes zaradi krme in neustrezne in nehuhmane reje vsebuje celo maščobe, ki so zdravju škodljive.

Kakšna je torej rešitev? Domačega psa ne moremo hraniti po t.i. naravnem receptu uplenjene živali v divjini, pri sestavljanju obrokov pa se lahko poskušamo čimbolj približati značilnostim naravne hrane glede na razmerja in kakovosti hranilnih snovi. Denimo, ker pes iz običajnih virov omega 3 maščobnim kislin ne more dobiti dovolj, mu jih je zelo priporočljivo dodajati v obliki kakovostnega vira kot je kokosovo olje.

Ustrezna in hranljiva prehrana je ključnega pomena za zdravje in dolgo življenje vašega psa – ali je najustreznejša surova, komercialna ali domača kuhana, pa je najbolj razvidno iz splošnega počutja in zdravja vašega psa!

Od ideje do izvedbe

Po ideji o recepturi so sledila testiranja in nadgradnja recepture, saj izdelek vsebuje visok odstotek spiruline, a okus in vonj deviškega kokosovega olja vseeno prevladata, tako da je za pse izjemno prijetnega okusa, obenem pa smo uspeli ohraniti mazilno teksturo. Testiranje in podpora celjskega podjetja BUFO EKO d.o.o., ki skrbi za tehnični del razvoja izdelka, je tudi zaradi njim lastne ljubezni do psov neprecenljiva!

Izdelek ima pridobljena vsa dovoljenja, ki pričajo o prvovrstnih sestavinah.

S prijateljico Majo, odlično oblikovalko in tudi pasjeljubko, snujeva celostno grafično podobo, da bo izdelek krasila tudi privlačna podoba Pasjega kokosa v 500 ml stekleni embalaži!

Zakaj potrebujem vašo pomoč?

Vaša izkazana podpora mi daje "zeleno luč", da bo izdelek pri prvih zadovoljnih uporabnikih že zelo kmalu!
Z zbranim ciljnim zneskom bom financirala tisk privlačne etikete.

Izdelek PASJI KOKOS bo tako ob vaši podpori že kmalu na voljo tudi na policah prodajaln Premium Pet (Maribor, Celje, Žalec, Novo mesto, Koper), Pasje pekarne PAPY (Radovljica, Ljubljana), Pasje pekarne HOV-HOV (Ljubljana), butične pasje prodajalne DogDeluxe (Ajdovščina) in še kje, svoje vidno mesto mu bo namenjeno tudi na www.naravnozdravpes.si.

Podporniki in nagrade

Za 5 € prejmete zahvalo in 40 ml vzorec PASJEGA KOKOSA! Poštnina JE vključena v ceno.

Za 10 € prejmete zahvalo s povabilom na delavnico v organizaciji Naravno zdravega psa. Delavnice bodo potekale v januarju - v Celju, Ljubljani in Mariboru, o podrobnostih boste obveščeni prek e-naslova.
Na delavnici prejmete vzorec PASJEGA KOKOSA!

Za 15 € prejmete zahvalo s povabilom na delavnico in 500 ml PASJEGA KOKOSA!
Končna cena za PASJI KOKOS (500 ml pakiranje) po zaključeni Adrifund kampanji bo znašala 22,5 € - če tukaj podprete naš projekt, pa si ga lahko zagotovite že za 15 € - z vključeno poštnino!

Za 30 € prejmete zahvalo s povabilom na delavnico in 2x 500 ml PASJEGA KOKOSA!
Končna cena za 2x PASJI KOKOS (500 ml pakiranje) po zaključeni Adrifund kampanji bo znašala 45 € - če tukaj podprete naš projekt, pa si ga lahko dve pakiranji zagotovite že za 30 € - z vključeno poštnino!

Za 45 € prejmete zahvalo s povabilom na delavnico, unikaten dekorativni magnetek z izvirnim "pasjim posvetilom" in 3 x 500 ml PASJEGA KOKOSA!
Končna cena za 3x PASJI KOKOS (500 ml pakiranje) po zaključeni Adrifund kampanji bo znašala 67,5 € - če tukaj podprete naš projekt, pa si lahko tri pakiranja zagotovite že za 45 € - z vključeno poštnino!
Leseni magnetki (dimenzija 10 x 10 cm) so nastali na podlagi ideje Naravno zdrav pes in so delo varovancev zavoda Centra za varstvo in delo Golovec.

Za 60 € prejmete zahvalo s povabilom na delavnico, unikatna lesena pasja tablica z izvirnim sporočilom "Tukaj sem jaz gospodar!" ali "Zvestobo najdeš v pasji hišici!" in 4 x 500 ml PASJEGA KOKOSA!
Končna cena za 4x PASJI KOKOS (500 ml pakiranje) po zaključeni Adrifund kampanji bo znašala 90 € - če tukaj podprete naš projekt, pa si lahko tri pakiranja zagotovite že za 60 € - z vključeno poštnino!
Lesene pasje tablice (dimenzija 25 x 12 cm) so nastale na podlagi ideje Naravno zdrav pes in so delo varovancev zavoda Centra za varstvo in delo Golovec.

Moj "dream team"

Moje prostočasne aktivnosti se že ves čas vrtijo okoli psov. V vseh mojih delovnih okoljih je zame največja dodana vrednost, če me sodelavci sprejmejo skupaj z mojimi psi. Pot me je ves čas vodila k neslužbenim in službenim dejavnostim, povezanim s kinologijo, predvsem pa k preživljanju vse več časa z mojimi psi!
Ker verjamemo v PASJI KOKOS, smo do tiska etiket in polnjenja prve linije projekt izpeljali brez težav. Za "piko na i" potrebujemo še vaše zaupanje!
Zato HVALA za izkazano podporo, verjamem da bo PASJI KOKOS všeč tudi vam - in vašim psom!

Vse informacije v zvezi s projektom lahko spremljate prek naše FB strani Naravno zdrav pes!
Za več informacij me lahko kontaktirate na info@naravnozdravpes.si

{{ userName(backer) }}

{{ backer.short_description }}

FINISHED

This project is now finished.

€921

raised of €800 goal

0

days to go

115% FUNDED
{{ errors.first('reward_amount', 'add-reward-form') }}
{{ errors.first('reward_title', 'add-reward-form') }}
{{ errors.first('reward_description', 'add-reward-form') }}
Rewards available: limited change
Rewards available: unlimited change

{{ errors.first('reward_stock', 'add-reward-form') }}
Custom questions: Yes None change
{{ question.text }}
{{ errors.first('reward_question_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Ask for address: Yes change
Ask for address: No change
Reward image: change
Additional costs: Yes None change
{{ addedCost.description[language] }} : {{ addedCost.amount }} €

{{ errors.first('reward_added_cost_amount', 'add-reward-form-added-costs') }}
{{ errors.first('reward_added_cost', 'add-reward-form-added-costs') }}


No rewards exist or campaign is not public. Log in to add or edit rewards.
Get this! All gone!

Pledge € {{ reward.amount }}


{{ reward.title }}

{{ reward.description }}

Limited ({{ stockLeft }} left of {{ reward.stock }} ) Gone (0 left of {{ reward.stock }} )
{{ reward.stock_reserved }} backer {{ reward.stock_reserved }} backers
{{ errors.first('reward_amount_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_title_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_description_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Rewards available: limited change
Rewards available: unlimited change
unlimited limited
Total in stock:
{{ errors.first('reward_stock_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Reward image: change
Ask for address: Yes change
Ask for address: No change
Ask for address
Custom questions: Yes None change
{{ question.text }}

{{ errors.first('reward_question_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-' + reward.reward_id) }}
Additional costs: Yes None change
{{ getAddedCostDescription(addedCost) }} : {{ addedCost.amount }} €
{{ errors.first('reward_added_cost_amount_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_added_cost_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_added_cost_amount_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}
{{ errors.first('reward_added_cost_' + reward.reward_id, 'update-reward-form-added-costs-' + reward.reward_id) }}


Get this!

Pledge without a reward

Adrifund, spletna platforma za množično financiranje, d.o.o. © 2022

By continuing to use this website you agree to the use of cookies.