PASJI KOKOS je odgovor na številne prehranske in zdravstvene izzive, s katerimi se srečujemo v skrbi za zdravje naših psov. Pa tudi kot realizacija ideje, da ponudimo izdelek, za katerim resnično stojimo! Vaša izkazana podpora nam pomeni "zeleno luč", da bo izdelek že kmalu pri uporabnikih!
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€921

zbrano od cilja €800.

0

preostalih dni.

115% USPEŠEN

Prispevaj € 5


Hvala za podporo! Po pošti prejmete svoj vzorec PASJEGA KOKOSA (poštnina JE vključena).

Prispevaj € 10


Hvala za podporo! Prejeli boste povabilo na delavnico (v Celju, Ljubljani ali Mariboru) v organizaciji Naravno zdravega psa. Na delavnici prejmete tudi svoj vzorec PASJEGA KOKOSA.

Prispevaj € 15


Hvala za podporo! Prejeli boste povabilo na delavnico in 500 ml PASJEGA KOKOSA - bodi med prvimi uporabniki in podpri mojo idejo z nakupom izdelka po "early bird" ceni, ki bo s tvojo pomočjo našel pot tudi do drugih pasjih skrbnikov! (Končna cena po zaključeni Adrifund kampanji za pakiranje bo znašala 22,5 €.) Poštnina JE vključena v ceno.

Prispevaj € 30


Hvala za podporo! Prejeli boste povabilo na delavnico in 2 x 500 ml PASJEGA KOKOSA - bodi med prvimi uporabniki in podpri mojo idejo z nakupom izdelka po "early bird" ceni, ki bo s tvojo pomočjo našel pot tudi do drugih pasjih skrbnikov! (Končna cena po zaključeni Adrifund kampanji za pakiranje bo znašala 22,5 €.) Poštnina JE vključena v ceno.

Prispevaj € 45


Hvala za podporo! Prejeli boste povabilo na delavnico, unikaten lesen dekorativni magnetek in 3 x 500 ml PASJEGA KOKOSA - bodi med prvimi uporabniki in podpri mojo idejo z nakupom izdelka po "early bird" ceni, ki bo s tvojo pomočjo našel pot tudi do drugih pasjih skrbnikov! (Končna cena po zaključeni Adrifund kampanji za pakiranje bo znašala 22,5 €.) Poštnina JE vključena v ceno.

Prispevaj € 60


Hvala za podporo! Prejeli boste povabilo na delavnico, unikatno leseno pasjo tablico in 4 x 500 ml PASJEGA KOKOSA - bodi med prvimi uporabniki in podpri mojo idejo z nakupom izdelka po "early bird" ceni, ki bo s tvojo pomočjo našel pot tudi do drugih pasjih skrbnikov! (Končna cena po zaključeni Adrifund kampanji za pakiranje bo znašala 22,5 €.) Poštnina JE vključena v ceno.

Ekipa

Majdi Kosi

Creator
Zame največji uspeh - pogum, da "upaš" iz največjega hobija s pridobljenimi izkušnjami in znanjem razviti svoj način življenja, ki te osrečuje!

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Pasji kokos – za zdravo življenje vašega psa!

100%
  • Testiranje optimalne recepture
  • Polnjenje vzorcev in testiranje izdelka
  • Pridobivanje certifikatov in dovoljenj UVHVVR
  • Vsebinska zasnova vseh prednosti
  • Oblikovanje celostne grafične podobe
  • Tisk etiket
  • Polnjenje prve linije izdelka PASJI KOKOS
  • Vse nagrade za podpornike projekta so odposlane

Dodatne informacije

O ideji PASJI KOKOS

PASJI KOKOS (hladno stiskano deviško kokosovo olje s spirulino iz ekološke pridelave)je za pse izjemno koristna dopolnilna prehrana, uporablja pa se lahko tudi kot učinkovito negovalno mazilo.
Gre za prvi izdelek lastne linije Naravno zdrav pes!