Konec aprila se zbor odpravlja na turnejo po Kanarskih otokih. Tradicija zbora je, da se vsaj na vsaki dve leti odpravi koncertirat v tujino. Tokrat gremo s svojim petjem očarat španski temperament. Z akcijo skušamo zbrati del sredstev, ki bi nas vsaj malo razbremenil potnih stroškov.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€2.387

zbrano od cilja €2.000.

0

preostalih dni.

119% USPEŠEN

Prispevaj € 5


Hvala za vašo podporo!

Prispevaj € 10


VSTOPNICA ZA LETNI KONCERT 1 vstopnica za letni koncert APZ, Kranj, 10. junija 2016 ob 20. uri v Gimnaziji Kranj (prevzame se na blagajni pred začetkom koncerta)

Prispevaj € 15


CD Ko so fantje proti vasi šli 1 CD APZ France Prešeren Kranj: Ko so fantje proti vasi šli (slovenske ljudske pesmi) (poštnina v Sloveniji je vključena, poštnino za tujino pokrije naslovnik)

Prispevaj € 20


2 VSTOPNICI ZA LETNI KONCERT 2 vstopnici za letni koncert APZ, Kranj, 10. junija 2016 ob 20. uri v Gimnaziji Kranj (prevzameta se na blagajni pred začetkom koncerta)

Prispevaj € 30


3 VSTOPNICE ZA LETNI KONCERT 3 vstopnice za letni koncert APZ, Kranj, 10. junija 2016 ob 20.uri v Gimnaziji Kranj (prevzamejo se na blagajni pred začetkom koncerta)

Prispevaj € 30


2x CD Ko so fantje proti vasi šli 2 CD APZ France Prešeren Kranj: Ko so fantje proti vasi šli (slovenske ljudske pesmi) (poštnina v Sloveniji je vključena, poštnino za tujino pokrije naslovnik)

Prispevaj € 40


4 VSTOPNICE ZA LETNI KONCERT 4 vstopnice za letni koncert APZ, Kranj, 10. junija 2016 ob 20.uri v Gimnaziji Kranj (prevzamejo se na blagajni pred začetkom koncerta)

Prispevaj € 50


2x CD + 2 VSTOPNICI ZA LETNI KONCERT 2x CD APZ France Prešeren Kranj: Ko so fantje proti vasi šli (slovenske ljudske pesmi) in 2 vstopnici za koncert junija 2016 (vstopnice se prevzamejo na blagajni pred začetkom koncerta) (poštnina za CD v Sloveniji je vključena, poštnino za tujino pokrije naslovnik)

Prispevaj € 75


PAKET »OBOŽEVALEC« 5 CD APZ France Prešeren Kranj: Ko so fantje proti vasi šli (slovenske ljudske pesmi) (poštnina v Sloveniji je vključena, poštnino za tujino pokrije naslovnik)

Prispevaj € 100


PAKET 10 VSTOPNIC 10 vstopnic za letni koncert APZ, Kranj, 10. junija 2016 ob 20. uri v Gimnaziji Kranj (prevzamejo se na blagajni pred začetkom koncerta)

Prispevaj € 150


PAKET »VELIK OBOŽEVALEC« 10 CD APZ France Prešeren Kranj: Ko so fantje proti vasi šli (slovenske ljudske pesmi) (poštnina v Sloveniji je vključena, poštnino za tujino pokrije naslovnik)

Prispevaj € 700


NASTOP PO VAŠI IZBIRI 30 minutni nastop v Sloveniji z našim letošnjim repertoarjem za kakršnokoli priložnost (ob oddaljenosti večji od 50 km iz Kranja, nastopijo še potni stroški)

Prispevaj € 1000


KONCERT Za vas izvedemo 60 minutni koncert z našim letošnjim repertoarjem kjerkoli v Sloveniji. (ob oddaljenosti večji od 50 km iz Kranja, nastopijo še potni stroški)

Prispevaj € 1400


NASTOP KJERKOLI NA SVETU 30 minutni nastop z našim letošnjim repertoarjem kjerkoli na svetu (vsi potni stroški se poravnajo posebej)

Prispevaj € 2000


KONCERT KJERKOLI NA SVETU Za vas izvedemo koncert z našim letošnjim repertoarjem kjerkoli na svetu (vsi potni stroški se poravnajo posebej)

Ekipa

Špela Majnik

Alt

Ani Klemenčič

Sopran

Fernando Mejias

Dirigent

Katarina Šifrer

Alt

Janja Krašovec

Alt

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Akademski pevski zbor France Prešeren Kranj

100%
  • Akcija na Adrifundu uspešno zaključena
  • Pošiljanje zahval podpornikom projekta
  • Turneja po španskih otokih
  • Kontaktiranje podpornikov o dobavi nagrad
  • Vse nagrade so odposlane
  • Letni koncert zbora (junij 2016)

Dodatne informacije

Predstavitev zbora

Smo Akademski pevski zbor France Prešeren Kranj s skoraj petdesetletno tradicijo, po svoji kvaliteti poznani tako v ožji in širši slovenski kulturni sferi kot tudi zunaj meja, saj smo obiskali že večino kontinentov. Julija 2015 smo se vrnili iz 52. mednarodnega zborovskega tekmovanja v Spittalu (Avstrija) s tretjim mestom in nagrado mesta Spittal, kar je eden največjih dosežkov zbora (na zgornji sliki), kljub temu da imamo že veliko število prvih mest in zlatih medalj, saj to tekmovanje sodi med najpomembnejša in najkvalitetnejša tekmovanja na svetu, ki se ga udeležujejo tudi profesionalni zbori. Pojemo skladbe vseh glasbenih zvrsti: od klasike, narodnih, popularnih, črnskih duhovnih do muzikalov.