Skupaj smo ga našli, skupaj rešili iz objema narave, sedaj bi ga radi obnovili. Skupaj! Kultni kombi iz leta '61, ki je zadnjih 30 let ležal zapuščen v rečni strugi si zasluži vrnitev nazaj na cesto. Z novo misijo - s pivom odžejati vse, ki mu bodo pomagali pri oživljanju.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€30.345

zbrano od cilja €15.000.

0

preostalih dni.

202% USPEŠEN

Prispevaj € 5


#ImeNaSteniPodpornikov Tvoje ime in priimek na steni kombija, kjer bodo izpisani vsi podporniki projekta.

Prispevaj € 10


#FacaNaSteniPodpornikov Tvoje ime in priimek na steni kombija, kjer bodo izpisani vsi podporniki projekta. Poleg pa še tvoja slikca. Da bo kombi še lepši.

Prispevaj € 15


#MrzloPivoIzBeerBullija To, da dobiš svoj prostor na steni podpornikov se razume. A dobiš še nekaj bolj oprijemljivega, hladnega. Pivo iz trebuha našega Beer Bullija. Kjerkoli se bo pojavil, ti pripada hladna hmeljna osvežitev.

Prispevaj € 20


#DvaMrzlaPivaIzBeerBullija Stena podpornikov, to se razume samo po sebi. Ampak kaj je bolje kot eno hladno pivo iz Beer Bullija? Dve pivi!

Prispevaj € 30


#NeomejenoPivoNaBeerBulliZabavi To, da bo tvoje ime na steni podpornikov se razume samo po sebi. A ko se Beer Bulli vrne na cesto dobiš povabilo na otvoritveno zabavo. Najboljša muzika, pravi frendi in brezplačno pivo v neomejenih količinah.

Prispevaj € 40


#NeomejenoPivoNaBeerBulliZabaviDvakrat Stena podpornikov ti kakopak pripada, povabilo na otvoritveno zabavo z živo muziko, Bullijevimi frendi in neomejeno količino piva ob vrnitvi legende prav tako. Ampak sedaj dobiš še vabilo za tvojega pivskega frenda.

Prispevaj € 100


#BeerBulliNaTvojiZabavi Beer Bulli je tvoj za cel dan. Hladi in toči tvoje najljubše pivo in je atrakcija na zabavi, pikniku, rojstnemu dnevu. Koliko sodov in katero pivo bo v njih je stvar dodatne matematike. Velja za radij do 50 km iz Ljubljane. plus #NeomejenoPivoNaBeerBulliZabaviDvakrat #FacaNaSteniPodpornikov

Prispevaj € 150


#BeerBulliNaTvojiZabaviIzvenLjubljane Beer Bulli je tvoj za cel dan. Hladi in toči tvoje najljubše pivo in je atrakcija na zabavi, pikniku, rojstnemu dnevu. Koliko sodov in katero pivo bo v njih je stvar dodatne matematike. Velja za radij 50 km in več iz Ljubljane. Plus #NeomejenoPivoNaBeerBulliZabaviDvakrat #FacaNaSteniPodpornikov

Prispevaj € 200


#BeerBulliPredVašimLokalom Beer Bulli pride pred vaš gostinski lokal in cel dan toči vaše pivo. Atrakcija zagotovljena, promet tudi. Saj bodo za njegov obisk izvedeli vsi Beer Bullijevi prijatelji na Facebooku. plus #NeomejenoPivoNaBeerBulliZabaviDvakrat #FacaNaSteniPodpornikov

Prispevaj € 250


#ZvezdaGasilskeVeseliceInGratisSodCraftPiva Beer Bullija vam pripeljemo na vašo gasilsko veselico/piknik/tekmovanje. In na eni pipi je že priklopljen hladen sod odličnega slovenskega craft piva General Maister. Na ostale 3 pipe pa lahko priklopite vaše sode. Zna biti, da bo naš kombi večja zvezda večera kot nastopajoči glasbenik. Ponudba velja le za slovenska gasilska društva.

Prispevaj € 1000


#BeerBulliRokenrolZabava To pa je številka, ki jo mora Beer Bulli konkretno odslužiti. Poleg celodnevnega najema kombija s pivom po vaši izbiri (do 100 litrov) vam bulli pripelje še 2 hostesi za žejne pivoljube in odličen rokenrol band z ozvočenjem, ki bo zabaval vaše goste. plus #NeomejenoPivoNaBeerBulliZabaviDvakrat #FacaNaSteniPodpornikov

Prispevaj € 10000


#BeerBulliPoweredByYourCompany Vaše podjetje postane del Beer Bulli zgodbe, logotipa in vseh terenskih in komunikacijskih aktivnosti našega projekta. Kombi bo na voljo za vse vaše promocijske aktivnosti v obdobju enega leta. Ponudba ne velja za pivovarska podjetja.

Ekipa

Matej Špehar

Creator
In pivo veritas!

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Beer Bulli

100%
 • Finding an appropriate vehicle for a restoration/Iskanje primernega vozila za predelavo
 • Rescuing the vehicle from the river bed/Reševanje vozila iz rečne struge
 • Exploring the vehicle's documentation history/Raziskovanje zgodovine ustrezne dokumentacije vozila
 • Temporary reconstruction/Zasilna rekonstrukcija vozila
 • Putting the vehicle onto a pair of wheels/Postavitev vozila na kolesa
 • Set up a webpage www.beerbulli.si/Postavljena spletna stran projekta www.beerbulli.si
 • Incorporating Beer Bulli as a company/Ustanovitev pravne osebe, zavoda Beer Bulli
 • Party at the start of the Adrifund campaign/Zabava ob zagonu Adrifund kampanje
 • Cleaning and taking the vehicle apart/Čiščenje in razstavljanje vozila
 • Purchasing spare parts/Nabava nadomestnih delov
 • Reconstruction of the vehicle/Rekonstrukcija vozila
 • Sheet metal and painting works/Kleparska in ličarska dela
 • Inserting an engine/Vgraditev motorja
 • Electro and other installations/Elektro in ostale inštalacije
 • Sorting the documents, approving and registering the vehicle/Urejanje dokumentov, homologacija in registracija vozila
 • Installing the taps, surf-counter and catering equipment/Inštalacija gostinske opreme, pivskih pip in surf šanka
 • A party in honor of the return of a legend/Zabava ob vrnitvi legende polne piva

Dodatne informacije

Gremo na 20.000! S pivom v roki je mogoče vse!

Noro, en teden pred iztekom crowdfunding kampanje smo dosegli številko 15.000 EUR. Hvala bulli banda! Lahko gremo še višje? Kombi potrebuje še elektro generator, da bo pivo res hladno, tudi če v bližini ne bo električne energije. Da pa bo motivacija še večja, bomo VSEM, ki ste že ali pa še boste podprli našo noro idejo z vsaj 15 EUR podarili ekskluziven pivski kozarec z logotipom Beer Bullija, če pridemo do 20.000 EUR. Če boste izbrali nagrado za 30 EUR ali višjo pa bo na kozarcu poleg logotipa še vaše ime! Gremo na 20k EUR!