V tem času »trde« mračne realnosti vsi potrebujemo svetlobo pravljičnih moči in fantazij z zelo jasnim sporočilom: VSE JE MOGOČE! Taronsko skrivnost poklanjam vsem tistim, ki jim ni vseeno; vsem, ki si želijo boljšega sveta; in vsem, ki so odrinjeni na rob družbe- posebej pa mladim.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€1.201

zbrano od cilja €1.100.

0

preostalih dni.

109% USPEŠEN

Prispevaj € 10


e-knjiga Taronska skrivnost

Hvala za vašo podporo! Prejeli boste knjigo v pdf verziji na vaš email naslov. Vaše ime bomo v knjižico zapisali na seznam podpornikov.

7 podpornikov

Prispevaj € 25


knjiga Taronska skrivnost

Z vašo pomočjo se mi uresničujejo velike sanje. Hvala! Prejeli boste podpisano prvo izdajo knjige. Vaše ime bo zapisano v knjigi na seznam podpornikov.

6 podpornikov

Prispevaj € 50


Donacija knjige + knjiga Taronska skrivnost

Hvala za plemenit prispevek! Izvod knjige bomo poklonili izbranemu zavodu, ki dela z mladimi. Vaše plemenito dejanje bo zabeleženo v knjigi med zlatimi podporniki, prejeli boste tudi svoj izvod natisnjene knjige.

4 podpornikov

Prispevaj € 100


3 donirane knjige + knjiga Taronska skrivnost

Iskrena hvala v svojem imenu in v imenu mladih, ki bodo prejeli vaš prispevek (3 knjige). Zahvala za vaše nesebično dejanje bo natisnjeno v knjigi med podporniki svetlobe. Prejeli boste knjigo, in posebno listino o potrdilu donacije.

1 podpornik

Prispevaj € 200


7 doniranih knjig + knjiga s posebno zahvalo

Z vašo pomočjo se je svet obarval v prijaznejše barve - HVALA! 7 mladih src se bo razveselilo vašega darila, zato vas povabim in razkažem deželo Taronov- grad Snežnik in čarobno okolico. Prejeli boste knjigo s posebno zahvalo in listino o potrdilu donacije.

2 podpornikov

Ekipa

Maja Mlakar

Creator

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Taronska skrivnost

100%
  • lektoriranje knjige
  • grafično oblikovanje
  • tisk
  • podaritev knjig zavodom
  • odpošiljanje zahval in nagrad podpornikom projekta
  • vse nagrade so odposlane

Dodatne informacije

O knjigi