#TheMockingbirdMan je projekt v okviru katerega želim nadaljevati z imitiranjem svetovno znanih ljudi v obliki ekskluzivnih YouTube parodičnih videospotov v angleščini. Videospot Putin, Putout sem v celoti financiral sam, zdaj pa potrebujem vašo pomoč za pripravo novega o Donaldu J. Trumpu...
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€31.141

zbrano od cilja €10.000.

0

preostalih dni.

311% USPEŠEN

Prispevaj € 3


#TheThreeEuros Kaj lahko dandanes dobimo za 3 EUR? Recimo, eno pivo. Če se torej odrečete zgolj enemu pivu in me podprete, s tem ogromno prispevate k nastanku mojega novega videa, z Donaldom Trumpom v glavni vlogi. Najlepša hvala!

Prispevaj € 5


#TheHighFive Petka v virtualnem in resničnem življenju! V zahvalo dobite virtualno petko v obliki kratkega videa in če se kdaj srečamo, recite samo 'Klemen, petka', pa jo dobite tudi v živo. Najlepša hvala!

Prispevaj € 10


#TheHighTen Desetka v virtualnem in resničnem življenju! V zahvalo ne dobite petke, pač pa kar desetko, torej petko z obema rokama naenkrat, v obliki kratkega videa! Če se kdaj srečamo, jo dobite tudi v živo! Prejmete še brezplačni digitalni prenos nove pesmi in video, v katerem vas naučim Trumpovo najnovejšo koreografijo. Najlepša hvala!

Prispevaj € 15


#TheTrumpPostcard O moj bog, ne samo da dobite desetko, pač pa kar dvojno desetko in še trk s prsi, prsa na prsa za konec! Vse to v obliki kratkega videa in seveda tudi v živo, če se kdaj srečamo. To pa še ni vse! Prejmete tudi RAZGLEDNICO s fotografijo moje malenkosti v vlogi Donalda Trumpa, z zahvalnim sporočilom in mojim podpisom, pa še brezplačen digitalni prenos nove Trump pesmi in video, v katerem vas naučim plesati Trumpovo najnovejšo koreografijo. Najlepša hvala! * Odpošljem kamorkoli po svetu, poštnina je vključena. Po koncu kampanje vas bom prosil za naslov.

Prispevaj € 20


#TheTrumpTicket VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE. Vaša je ENA vstopnica za poseben premierni dogodek, na katerem bom v živo izvajal nekatere svoje pesmi z DJ Pierom in na katerem bom prvič javno predvajal novi spot, dan pred objavo na YouTube-u! Dovolj bo tudi časa za odgovarjanje na vaša vprašanja, selfije, podpisovanje avtogramov itd. Premierni dogodek bo v Siti teatru v BTC-ju v Ljubljani, 17. julija 2016, ob 20. uri. Najlepša hvala! * Po koncu kampanje na mail prejmete navodila za prevzem vstopnice.

Prispevaj € 30


#TheTrumpDiscount Vaša je ENA vstopnica za poseben premierni dogodek in ENA Trump razglednica s popustom. (vključuje nagrado #TheTrumpPostcard) Najlepša hvala! VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE.

Prispevaj € 36


#MyLucky36 36 je moja srečna številka! Na posebnem premiernem dogodku bom izmed vseh, ki ste izbrali to nagrado, izžrebal tri srečneže, ki bodo prejeli vsak eno od sledečih nagrad: 1. Nastop v mojem naslednjem videu. 2. Pijača z menoj in režiserjem Miho Knificem v Ljubljani 3. Rekvizit iz snemanja novega videa + #TheTrumpPostcard + #TheTrumpPremiereTicket* Najlepša hvala! *VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE.

Prispevaj € 40


#TwoTrumpPremiereTickets Vaši sta DVE vstopnici za poseben premierni dogodek. Za poln opis glejte nagrado #TheTrumpPremiereTicket za 20 EUR. Najlepša hvala! VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE.

Prispevaj € 50


#TheThankYouSong Želite vedeti, kako bi zvenelo vaše ime, če bi ga zapel? Iz svoje dnevne sobe se bom vsem podpornikom, ki si izberete to nagrado, zahvalil z videom, v katerem bom prepeval vsa vaša imena. + #TheTrumpPostcard* + #TheTrumpPremiereTicket + #MyLucky36 perk Najlepša hvala! *VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE.

Prispevaj € 60


#ThreeTrumpPremiereTickets Vaše so TRI vstopnice za poseben premierni dogodek. Za poln opis glejte nagrado #TheTrumpPremiereTicket za 20 EUR. Najlepša hvala! VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE.

Prispevaj € 80


#FourTrumpPremiereTickets Vaše so ŠTIRI vstopnice za poseben premierni dogodek. Za poln opis glejte nagrado #TheTrumpPremiereTicket za 20 EUR. Najlepša hvala! VSTOPNICE ZA DOGODEK OB 20.00 SO RAZPRODANE. NA VOLJO SO VSTOPNICE ZA DODATNI TERMIN DOGODKA OB 18.00 ISTEGA DNE.

Prispevaj € 100


#TheBackstageVIPTicket (omejena količina 50 vstopnic - še 17 vstopnic) Vaša je ENA ekskluzivna 'backstage' prepustnica: Druženje z ekipo in mojo malenkostjo po posebnem premiernem dogodku 17. julija 2016 v Siti Teatru (BTC) v Ljubljani, ko bom ob polnoči, v vaši družbi, na YouTube naložil novi video, s Trumpom v glavni vlogi! V karaokah (pel bo samo, kdor bo želel) se nam bodo pridružili gostje presenečenja iz sveta zabave... + #TheTrumpPostcard + #TheTrumpPremiereTicket + #MyLucky36 perk + #TheThankYouSong Najlepša hvala!

Prispevaj € 180


#TwoBackstageVIPTickets Vaši sta DVE ekskluzivni 'backstage' prepustnici #TheBackstageVIPTicket, in to za posebno ceno! Za poln opis glejte nagrado #TheBackstageVIPTicket za 100 EUR. Najlepša hvala!

Prispevaj € 500


#TheAcapellaCoverSong Čeprav se vam mogoče lahko zdi, da vedno govorim z glasovi drugih ljudi, imam tudi svoj glas. Si želite da vam s svojim glasom odpojem a capella verzijo vaše najljubše pesmi? Če si res to želite, vam jo lahko odpojem tudi kot Fredi Miler ali pa kakšna druga zvezda. Malce nežnosti pri izbiri pesmi ne bi škodilo :) + #TheTrumpPostcard Najlepša hvala!

Prispevaj € 750


#TheHuugeThankYouSong 1x prodano - še vedno na voljo! Ste vedno sanjali o tem, da bi imeli posebno pesem hvalnico o sebi ali o nekom, ki vam je blizu, pa bi mu z njo radi polepšali dan? Prispevajte in naravnost iz mojega kavča boste dobili poseben video s hvalnico! + #TheTrumpPostcard Najlepša hvala! * Po koncu kampanje bom preko maila stopil v stik z vami, da mi posredujete nekaj informacij za pripravo pesmi

Prispevaj € 1000


#TheBronzeSponsor 3x prodano - še vedno na voljo! Vaše ime ali ime vašega podjetja se pojavi na koncu videa za 3 sekunde in v opisu pod videom. + #TheTrumpPostcard Thank you very much!

Prispevaj € 1500


#TheSkypeConcert Pripada vam 30 minutni pogovor in koncert v živo preko Skype-a naravnost iz moje dnevne sobe. Odločitev katere moje pesmi bi radi slišali, prepuščam vam. + #TheTrumpPostcard Najlepša hvala!

Prispevaj € 2500


#TheSilverSponsor 1x prodano - še vedno na voljo! Vaše ime ali ime vašega podjetja se pojavi na koncu videa za 7 sekund in v opisu pod videom s povezavo do vaše spletne strani. + #TheTrumpPostcard Najlepša hvala!

Prispevaj € 5000


#TheGoldenSponsor 2x prodano - še vedno na voljo! Vaše ime ali ime vašega podjetja se pojavi na koncu videa za 15 sekund in v opisu pod videom s povezavo do vaše spletne strani, zahvalim pa se vam tudi z objavo na svojem Facebook, Twitter in Instagram profilu. + #TheTrumpPostcard Najlepša hvala!

Prispevaj € 10000


#TheDiamondSponsor Vaš produkt se pojavi v spotu! Vaše ime ali logotip podjetja se pojavi na koncu videa za 15 sekund in v opisu pod videom s povezavo do vaše spletne strani, zahvalim pa se tudi z objavo in fotografijo na svojem Facebook, Twitter in Instagram profilu. + #TheTrumpPostcard Najlepša hvala!

Ekipa

Klemen Slakonja

Creator

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

#TheMockingbirdMan - Donald Trump

100%
 • Writing music and lyrics
 • Making the scenario for the video
 • Rehearsals
 • Starting my crowdfunding campaign on Adrifund
 • Recording the music for the video
 • Recording the video
 • Production and post production
 • The special video launch event concert
 • Trump video released on YouTube
 • Starting sending out Trump postcards and planing the execution of other rewards
 • All rewards are fulfiled

Dodatne informacije

Donald Trump - Golden Dump

Oglejte si rezultat moje Adrifund kampanje: