Na obletnici, poroki, praznovanju rojstnega dne, poslovnem teambuildingu ali sejemski predstavitvi bo Fotoprikolica gotovo zelo obiskana, saj bo nudila zabavo vsem - fotografije pa ostanejo za vedno! Pomagajte mi jo prenoviti do konca in najemite jo za vaš naslednji dogodek.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€3.591

zbrano od cilja €3.400.

0

preostalih dni.

106% USPEŠEN

Prispevaj € 3


Iskrena hvala. To je vaša osebna soudeležba pri gradnji #fotoprikolica, kar posebej cenim.

Prispevaj € 7


Za vloženih 7€ se boste lahko slikali v fotoprikolici, ko bo v vaši bližini. Seveda vam pripada kar pet slik! Lokacije bodo objavljene na spletni strani fotoprikolica.si

Prispevaj € 10


Za 10€ prejmete poleg fotografiranja (poleg nagrade za 7€) še posebno vizitko naše fotokabine, ki vas bo gotovo nasmejala. Več o njej naj zaenkrat ostane še skrivnost.

Prispevaj € 25


Za 25€ prejmete posebno majico, ki jo bomo naredili ob slavnostni otvoritvi naše fotoprikolice. Na voljo je le 50 majic.

Prispevaj € 34


Prejmete #fotoprikolica majico, vizitko in fotografiranje (vizitka in fotografiranje iz nagrade za 10€) - celotna promocijska oprema! Na voljo je le 50 majic.

Prispevaj € 52


Za 52€ prejmete družinski komplet 4 majic - za vsakogar iz vaše družine eno. (moške, ženske, otroške - vseh velikosti). Na voljo je le pet kompletov.

Prispevaj € 70


Za 70€ prejmete družinsko fotografiranje na domu - s profesionalno fotografsko opremo pripravim sliko celotne družine za povečavo (povečava ni v ceni). Saj veste, kako so babice vesele, ko imajo obešeno veliko sliko svoje družine na steni, kajne?

Prispevaj € 97


Za 97€ prejmete družinsko fotografiranje na domu - s profesionalno fotografsko opremo pripravim sliko celotne družine za povečavo (povečava in manjši fotoalbum sta v ceni).

Prispevaj € 160


Za 160€ prejmete fotografiranje vašega dogodka (rojstnodnevna zabava, prireditev, obletnica, družinski piknik) - triurno pokrivanje dogodka, slike prejmete na CDju.

Prispevaj € 250


Za 250€ dobite 3 urni najem fotokabine (to ni fotoprikolica), ki jo lahko izkoristite za vaš privatni ali službeni dogodek. Prejmete neomejeno število slik in polno mero triurne zabave.

Prispevaj € 340


Za 340€ prejmete enodnevni najem fotoprikolice za vaš dogodek po izjemni "early bird" ceni (drugače je celodnevni najem 520 EUR). Najsi je poroka, rojstni dan, poslovna zabava ali maturantski ples – fotoprikolica vam bo na voljo, da boste ujeli vaše nepozabne spomine. Na voljo le 5 "early bird" rezervacij.

Prispevaj € 430


Za 430€ prejmete enodnevni najem fotoprikolice za vaš dogodek po ugodnejši ceni (drugače je celodnevni najem 520 EUR). Najsi je poroka, rojstni dan, poslovna zabava ali maturantski ples – fotoprikolica vam bo na voljo, da boste ujeli vaše nepozabne spomine. Na voljo le 5 ugodnejših rezervacij.

Prispevaj € 520


Za 520€ prejmete enodnevni najem fotoprikolice za vaš dogodek. Najsi je poroka, rojstni dan, poslovna zabava ali maturantski ples – fotoprikolica vam bo na voljo, da boste pisali vaše nepozabne spomine.

Prispevaj € 2500


Za 2.500€ pa dobite čisto pravi »all inclusive« piknik. Pripeljemo vam fotoprikolico, pa hrano in pijačo – vse s tako imenovanimi »food trucki«, za katere boste v kratkem še slišali. Takega piknika nihče ne bo pozabil. (Dogodek je omejen na 30 oseb. Hrana in pijača sta vključeni v ceni.).

Ekipa

Bostjan Zrimsek

Creator
 • računalništvo
 • informatika

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Fotoprikolica

100%
 • Odstranjevanje dotrajane opreme in instalacij
 • Utrjevanje podvozja
 • Osnovno čiščenje zunanjosti in steklenih površin
 • Odstranjevanje nepotrebnih oken in zračnikov
 • Prenova tal (večja pohodna obremenitev)
 • Prenova stenskih oblog
 • Izdelava vhodnih vrat
 • Razširitev vrat in montaža rampe za vozičke (za invalide in otroke)
 • Polaganje talnih oblog
 • Namensko pohištvo za fotoprikolico
 • Fotokabina / računalnik, fotoaparat, printer, programska oprema
 • Zatesnjevanje zunanjosti
 • Ureditev klimatizacije
 • Celostna grafična podoba fotoprikolice in materialov
 • Barvanje celotne prikolice in opremljanje z grafikami
 • Registracija

Dodatne informacije

O MENI IN PROJEKTU

O meni in projektu

Sem Boštjan, oče treh otrok in podjetnik iz Cerknice.

V podjetju sva skupaj z ženo, kar nama daje posebno zadovoljstvo, da lahko skupaj ustvarjava. Včasih gre podjetju bolje, drugič so pretresi, kar naju tudi na nek način bogati in še bolj medsebojno poveže.

Skupaj tudi tečeva, najraje sama, nekje po gozdovih Notranjske in se predajava užitkom ter premagovanju samega sebe.

V naši družini sta dve dekleti, na kateri sem izredno ponosen. Ena bo dober chef, druga pa biokemik - vsaj tako kaže. In nenazadnje: pravkar se je družina povečala za najmlajšega člana, Adriana, ki nam razveseljuje dneve in krajša noči.

Veseli me, da lahko združim dva moja največja hobija v dober projekt. Fotografija in računalniška tehnologija v eni Fotoprikolici!
To bo prikolica veselja, radosti, kjer bodo vsi obiskovalci zabeležili lepe trenutke za vedno.
To bo prikolica, ki vas bo lahko popeljala po svetu, vas ujela na najbolj smešen način in nenazadnje naredila izvrstno fotko.