Album bova delala v obratnem vrstnem redu, kar pomeni, da ga bo moč kupiti še preden bo sploh posnet. S tem bova zbrala sredstva, da posnameva in izdava točno tak album, kot si ga že nekaj časa želiva. Predvidena izdaja albuma bo letos jeseni. In vi podporniki boste prvi, ki ga boste dobili v roke.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€11.035

zbrano od cilja €10.000.

0

preostalih dni.

110% USPEŠEN

Prispevaj € 3


GOOD CARMA POINTS

Hvala za podporo. Za to donacijo dobiš good carma points. Dejmo rečt, da se bo danes golob zato posral na koga drugega :P

5 podpornikov

Prispevaj € 5


POSTANI SPLETNI PODPORNIK + PODPISANA KARTICA

V zameno za tvoj prispevek prejmeš najino podpisano kartico na dom, tvoje ime pa bo našlo mesto med podporniki na najini spletni strani.

10 podpornikov

Prispevaj € 10


! PRVIH 50 ! CD-albumov PO ULTRA AKCIJSKI CENI

Prvih 50 podpornikov bo jeseni (ob izidu albuma) najin CD album dobilo po res smešni ceni. Se splača pohitet. Poleg tega pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

Pošlo (0 od 50 na voljo)
50 podpornikov

Prispevaj € 12


CD-album + KARTICA S PODPISI IN POSVETILOM

Je prvih 50 albumov že pošlo? Ne se preveč sekirat, še vedno ga lahko dobiš po zelo ugodni ceni s tem, da ti jeseni (ob izidu) dobiš CD-album in še #urošintjaša kartico s posvetilom in najinimi podpisi. Poleg tega bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na albumu v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

41 podpornikov

Prispevaj € 15


! PRVIH 50 ! USB-albumov PO ULTRA AKCIJSKI CENI

Večina novejših avtomobilov/računalnikov sploh nima več možnosti predvajanja CD-jev. Zato vam predstavljava super alternativo. Prvih 50 podpornikov bo jeseni (ob izidu albuma) najin USB album dobilo po res smešni ceni. Poleg tega pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

Pošlo (0 od 50 na voljo)
51 podpornikov

Prispevaj € 17


USB-album + KARTICA S PODPISI IN POSVETILOM

Je prvih 50 USB albumov že pošlo? Enako kot prej, ne se preveč sekirat! Še vedno ga lahko dobiš po zelo ugodni ceni s tem, da v zameno za tvoj prispevek jeseni (ob izidu) prejmeš USB album in kartico s podpisi in posvetilom. Poleg tega pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

26 podpornikov

Prispevaj € 20


CD-album + #urošintjaša ŠALČKA

»Bi kavo? – Odgovor že poznaš. « To bo pisalo na šalčki, ki te bo jeseni vsako jutro ob dobri kavici spomnila na to, da moraš na poti v službo/šolo nujno poslušati še najino glasbo. Dobiš tudi najin CD-album in kartico s podpisi in posvetilom. Poleg tega pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

41 podpornikov

Prispevaj € 25


USB-album + #urošintjaša ŠALČKA

»Bi kavo? – Odgovor že poznaš. « To bo pisalo na šalčki, ki te bo jeseni vsako jutro ob dobri kavici spomnila na to, da moraš na poti v službo/šolo nujno poslušati še najino glasbo. Dobiš tudi USB album in kartico s podpisi in posvetilom. Poleg tega pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

44 podpornikov

Prispevaj € 50


2 EKSKLUZIVNI VSTOPNICI ZA KONCERT OB IZIDU ALBUMA + CD ali USB album

Zagotovi si najboljši pogled na oder s sedeži v prvih vrstah najinega koncerta ob izidu albuma (jeseni - datum bo znan naknadno). Poleg dveh vstopnic dobiš tudi podpisan album. Prav tako pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

Pošlo (0 od 15 na voljo)
15 podpornikov

Prispevaj € 70


PERSONALIZIRANA VIDEO ČESTITKA + podpisan album

Skupaj nekomu polepšajmo rojstni dan. Midva bova posnela personalizirano video čestitko za tvojega otroka/prijateljico/mamo/strica.., skratka, za tistega, za katerega veš, da bo voščila vesel. Poleg čestitke pa ob izidu albuma (jeseni) prejmeš tudi podpisan CD ali USB album, ki lahko služi kot super darilo. Prav tako pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani.

6 podpornikov

Prispevaj € 300


OSEBNA DOSTAVA ALBUMA + LIVE IZVEDBA NAJLJUBŠE PESMI

Dva podpisana albuma ti po izdaji (jeseni) dostaviva osebno na dom, s seboj pa prineseva še kitaro in samo zate (ali tvojo družbo) v živo zaigrava tvojo najljubšo pesem. Prav tako pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na ovitku albuma v kotičku podpornikov in najini spletni strani. ** O datumu in uri obiska se dogovorimo skupaj glede na najino in vašo razpoložljivost.**

2 podpornikov

Prispevaj € 500


MINI KONCERT V TVOJI DNEVNI SOBI + 5 albumov

Pripeljeva se k tebi domov ali na praznovanje, kjer zate in tvoje najbližje pripraviva 30 minutni koncert. Poleg mini koncerta, ob izidu albuma (jeseni), dobiš še 5 podpisanih albumov. Prav tako pa bo tvoje ime za vedno vtisnjeno na albumu v kotičku podpornikov in najini spletni strani. ** O datumu in uri nastopa se dogovorimo skupaj glede na najino in vašo razpoložljivost.**

Omejeno (2 od 5 na voljo)
3 podpornikov

Prispevaj € 2000


LEGENDA!

Res hvala za tak prispevek. Ti oz. tvoje podjetje si zasluži prav posebno in vidno mesto na najinem albumu in spletni strani. Kot posebnemu pokrovitelju, ti seveda pripada 1h nastop za tvoje prijatelje oz. poslovne partnerje kjerkoli v Sloveniji, zraven pa dobiš tudi 10 podpisanih albumov ter 4 VIP vstopnice za koncert ob izidu albvuma jeseni.

Ekipa

Uroš in Tjaša Steklasa

Creator
 • glasba

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Album v obratnem vrstnem redu

100%
 • 8 novih melodij in besedil.
 • 8 novih aranžmajev.
 • Snemanje inštrumentov za 8 novih pesmi.
 • Snemanje back vokalov za 8 novih pesmi.
 • 8 x Mix in Mastering
 • Fotografiranje za naslovnico albuma.
 • Grafično oblikovanje albuma.
 • Tisk CD-albumov.
 • Tisk USB-albumov.
 • Distribucija.

Dodatne informacije

Nekaj na kratko o nama.

Najprej hvala, da ste si vzeli čas, da se vam najin projekt zdi zanimiv in da želite izvedeti več.

Midva sva Uroš in Tjaša. Mlad glasbeni par, ki že nekaj let kot duet na glasbeno sceno prinaša svežino romantike. Spoznajte naju bolje skozi glasbo. Tu spodaj je najina prva pesem, ki ima na YouTube že več kot 2 milijona ogledov.