Od 25. 9. do 4. 10. se bomo skupaj sprehajali po Mariboru, teme sprehodov pa bodo tako pisane in raznolike, kot je pisano in raznoliko mesto. Mesto nas še zmeraj vabi, da spoznamo njegove skrite zgodbe in kotičke, njegovo zgodovino, njegove prebivalce in da se vanj (ponovno) zaljubimo.
... preberi več

V izvedbi

Ta projekt je zbral dovolj sredstev in je sedaj v izvedbi.

€1.975

zbrano od cilja €1.000.

0

preostalih dni.

198% USPEŠEN

Prispevaj € 10


ZAHVALA

Hvaležni za vsak prispevan evro vam bomo Rajzefirbci poslali posebno zahvalo s fotografijo in podpisi ekipe. In seveda s pečatom v vosku.

15 podpornikov

Prispevaj € 20


PRIPONKA "RAJZEFIRBČNI PRIJATELJ"

Rajzefirbci smo za vas pripravili posebno priponko, ki ji pravimo "Rajzefirbčni prijatelj". Vemo, da prijateljev ni nikoli dovolj, zato jo nosite s ponosom.

26 podpornikov

Prispevaj € 70


WALK OF FAME RAJZEFIBRA

Zagotovo ste že kdaj na kakšnem zidu pustili odtis podplata svojega čevlja. Zdaj ga lahko tudi na zidu Rajzefiber "štacune", na našem Walk of fame.

2 podpornikov

Prispevaj € 100


RAJZEFIRBČNI SPREHOD (ZA 2 OSEBI)

Prav sprehodi so Rajzefirbčna posebnost. Sprehod za dve osebi pa bo dodal tej posebnosti še nekoliko romantičnega pridiha.

3 podpornikov

Prispevaj € 170


KLOP PRIJATELJEV

Klopi so namenjene počitku, urejanju misli in opazovanju mimoidočih. Klop prijateljev, ki jo bomo postavili pred Rajzefibrom, pa ne bo namenjena zgolj temu, na njej bodo tudi vaša imena, imena Rajzefirbčnih prijateljev.

2 podpornikov

Prispevaj € 400


PIKNIK Z EKIPO RAJZEFIBER

Iz izkušenj vemo, da se na piknikih rodijo nekatere izmed najboljših idej. No, že sama misel na piknik pa je dobra ideja sama po sebi in z njo ne moremo zgrešiti.

Ekipa

Mateja Meh

PR, izvršna producentka

Maja Breg

pomoč pri izvedbi festivala in administracija

Vid Kmetič

Programski urednik

Katja Beck Kos

Producentka

Maja Pegan

Producentka

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Festival sprehodov 2020

88%
  • Program festivala
  • Grafično oblikovanje brošur/letakov
  • Promocija festivala
  • Tisk promo materiala in brošur
  • Sestanki s sprehajalci
  • Sestanki s prostovoljci
  • Izvedba festivala
  • Izvedba okroglih miz
  • Izplačila honorarjev sprehajalcem

Dodatne informacije

Naš Maribor je še zmeraj tu, skoraj natanko takšen, kot smo ga pustili lani. Nekoliko okrušen in robat, s specifikami in lokalnimi "fintami"; (ne)katere izmed razumemo le domačini, za ostale pa so na meji norosti ali celo korak čez. Mesto nas še zmeraj vabi, da spoznamo njegove skrite zgodbe in kotičke, njegovo zgodovino, njegove prebivalce in da se vanj (ponovno) zaljubimo.