Domači hard rockerji Tomcat smo posneli ploščo z naslovom Something's coming on wrong in sedaj je čas, da izdelek, v katerega zares verjamemo, tudi izdamo v primerni fizični obliki. Tu pa potrebujemo VAŠO pomoč!
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€1.117

zbrano od cilja €900.

0

preostalih dni.

124% USPEŠEN

Prispevaj € 5


Donacija v znak podpore :)

Prispevaj € 8


Cd Something's comin on wrong. Dostava do konca Januarja 2017. Poštnina je vključena.

Prispevaj € 10


Limited edition majica Something's Coming On Wrong ekskluzivno samo preko ADRIfund Dostava do konca Januarja 2017. Poštnina je vključena. Za vaš naslov in velikost majice vas bomo kontaktirali.

Prispevaj € 13


CD Bundle 1x Something's coming on wrong CD 1x Bits N'Pieces CD Dostava do konca Januarja 2017. Poštnina je vključena.

Prispevaj € 17


Komplet: Majica & CD Something's coming on wrong. Dostava do konca Januarja 2017. Poštnina je vključena.

Prispevaj € 500


Privatni 75-minutni nastop banda, kjerkoli ste. Stroške prevoze v razdalji do 300 km od Ljubljane krijemo sami. Daljši prevoz od 300 km mora urediti podpornik.

Ekipa

Gregor Šujica

Creator

Anže Bizjak

Creator

Domen Gorjanc

Creator

Izzy Armstrong

Creator

Žiga Krasnič

Creator

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Tomcat album Somethin's comin' on wrong

100%
  • Record the album
  • Mix & mastering of the album
  • Artwork for the album
  • Record a video
  • Adrifund crowdfunding campaign
  • RELEASE THE ALBUM (to be done by the end of January 2017)

Dodatne informacije

Album Something's coming on wrong je že posnet, sedaj pa ga je potrebno le še izdati v fizični obliki. Spodaj si lahko pogledate nekaj slik skupine, ogledate videospot za prvi single z albuma, naslovljen Carnium, katerega smo posneli z izjemno talentiranim Juretom Gorjancem. Lahko si tudi ogledate naslovnico albuma, ki sta jo izrisala Ivana Škvorčević in naš Anže Bizjak in lahko prav kmalu krasi tudi vašo steno/polico z nosilci zvoka!

Zakaj to počnemo? Trdno verjamemo, da smo posneli najboljši možen album in radi bi ga izdali v obliki, ki pritiče zvočni kvaliteti. Po letih trdega dela in iskanja magične kemije med glasbeniki sedaj verjamemo, da ima naš Maček zares dodobra nabrušene kremplje in je pripravljen pustiti sled na rockerskem zemljevidu.

Ker pa se z rock glasbo v Sloveniji ne služi in mi še nismo mednarodne zvezde, svoje finančne zaloge pa smo pokurili pri samem snemanju plošče, se obračamo na Vas, da nam s crowdfundingom pomagate do zastavljenega cilja. Rockerji, verjamemo v vas!

Nagrade vključujejo tudi poštnino.