Citre želim približati širši javnosti kot koncertni instrument velikih razsežnostih in neomejenosti. S tem namenom sodelujem z različnimi glasbeniki in skladatelji ter snemam klasično glasbo na nosilce zvoka. Dozo lepe klasične glasbe na albumu "Moments" lahko pričakuješ v začetku pomladi.
... preberi več

ZAKLJUČEN

Ta projekt je zaključen.

€3.560

zbrano od cilja €3.500.

0

preostalih dni.

102% USPEŠEN

Prispevaj € 5


S prispevkom sporočaš, da ti je mar za glasbo in glasbenike. Hvala :)

2 podpornikov

Prispevaj € 20


PREJMI PRVI ALBUM "MOMENTS" Prejmi prvi album "Moments"! V zahvalo za tvoj prispevek pa prejmeš še podpisano kartico z zahvalo!

27 podpornikov

Prispevaj € 30


2X KLASIČNI CD (Med strunami in Moments) Pusti se presenetiti s še večjo dozo lepe klasične glasbe na citrah. V zahvalo za to podporo dobiš moj prvi klasični CD Med strunami ter čisto svež CD "Moments" ter majhno prijetno pozornost podpisano kartico z zahvalo. :)

7 podpornikov

Prispevaj € 30


ZA GLASBENE SLADOKUSCE "MOMENTS" NA VINILNI PLOŠČI Če si glasbeni uživač je tole popolno darilo zate! V zahvalo za podporo prejmeš tudi podpisano kartico z zahvalo!

Prispevaj € 50


3X CD (Med strunami, Moments in Slovenski venček) & podpisana kartica z zahvalo Poleg klasične glasbe lahko uživaš še v slovenski ljudski in narodnozabavni glasbi izvedena na citre in violino (Peter Napret). V zahvalo za tvoj prispevek dobiš še kartico s podpisano zahvalo!

6 podpornikov

Prispevaj € 50


2X VSTOPNICA NA KONCERT OB IZZIDU ALBUMA MOMENTS & ALBUM MOMENTS & PODPISANA KARTICA Z ZAHVALO Zagotovi si sedež na koncertu ob izzidu albuma v prvi vrsti. V zahvalo prejmeš tudi podpisano kartico z zahvalo in CD-zgoščenko :)

6 podpornikov

Prispevaj € 400


NASTOP OB POSEBNI PRILOŽNOSTI PRI VAS DOMA & CD ali VINYL "MOMENTS" Pripravljaš dogodek in bi rad presenetil svoje povabljene z glasbo? Potem je to prava stvar zate! V zahvalo za podporo prejmeš CD ali VINYL "Moments" ter kartico s podpisano zahvalo.

Prispevaj € 500


NASTOP NA POSLOVNEM DOGODKU & CD ali VINYL "MOMENTS" Bi radi svojim poslovnim partnerjem popestrili dogodek s citrami, ki bo zanje nekaj neobičajnega, novega in vrhunskega? V zahvalo za podporo in izkazano zaupanje prejmete tudi album "Moments" in kartico s podpisano zahvalo.

Ekipa

Janja Brlec

Creator

Načrt

Za dodajanje mejnikov pošlji elektronsko pošto na info@adrifund.com. Napiši katere naloge si že opravil in katere ti še ostanejo.

S tem ko predstaviš načrt za uresničitev tvojega projekta, povečaš zaupanje svojih potencialnih podpornikov.

Novi album klasične glasbe "Moments" citrarke Janje Brlec / New album of classical music "MOMENTS" by zither player Janja Brlec

40%
  • snemanje skladb / to record the songs
  • videospota za dve skladbi / videos for two songs
  • mix and mastering
  • fotografiranje za album / photography for the album
  • umestitev na streaming platforme / placement on streaming platforms
  • koncert ob izzidu CD- zgoščenke (najem dvorane, plakati,…) / concert at the release of the CD (hall rental, posters, …)
  • promocija / promotion and marketing
  • grafično oblikovanje albuma / graphic design of the album
  • tisk cd-jev / CD printing
  • tisk vinyl / vinyl printing

Dodatne informacije